Парти зала

Парти зала клуб за всеки в София

Голяма стая е създадена с много любов към всеки детайл и усещане за топлина и уют.

Голямата стая с голямата душа

Парти клуб за рожден ден

Търсите детски клуб в София, където да бъде приятно за Вашите деца и за Вас самите? Детски парти клуб „Голямата Стая“ Ви Очаква.

Всеки от нас знае колко е трудно да съберем всичките си приятели у дома и да се чувстваме комфортно и уютно, посрещайки своя празник. За това ние създадохме нашата Голяма стая с много любов към всеки детайл и усещане за топлина и уют в пространство претворено в духа на Винтидж стила.

Бъдете домакин на своя празник при нас, почувствайте се като у дома си и посрещнете своите гости в предварително подредената и декорирана по Ваш избор зала!

Детски рожден ден

Зала за парти под наем! Подходяща за детски партита, за лични и служебни партита, за рождени и именни дни, за годишнини. Парти зала софия

Парти клуб зала

Предимството на нашата зала е, че е подходяща, както за детски рождени дни така и за годишнини, погачи, кръщенета, абитуриентски балове, фирмени партита и презентации, а защо не и за малки сватби или просто за среща с приятели на по чаша вино!

Залата ни е оборудвана с климатизация, вентилация, озвучителна техника, мултимедия, микрофони. Другото предимство на залата е, че Вие сте сами с Вашите гости, слушате музиката, която харесвате и се забавлявате по Вашият начин!

Клуб за частно парти София

Предлагаме всичко необходимо за Вашето парти и ако все пак има нещо което нямаме, сме готови да Ви го предоставим! Вече една година радваме хората с обгрижване, вкусна домашно приготвена храна, много усмивки и специално отношение! Доволните клиенти са показател за нас, че вървим в правилната посока.

Парти зала

Клиентите за нас :

Уютно, красиво място. Голямата стая – все едно си у дома, само дето някой друг се е погрижил за всичко-храна, украса, музика. За гостите ти, остава доброто настроение и усмивка.

Лили Ценкова

Място с уникална атмосфера, подходящо за всякакви празници, събития, тийм билдинг или просто за приятно прекарване с високо качество на място приготвени храни и напитки.

Александър Сано
Благодарим Ви за доверието!
Направете резервация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Може да разберете повече от нашата "Политика за поверителност и бисквитки".