Сладкарница

Сладкарница Голямата Стая домашно приготвени детски торти за детски рожден ден

Поръчка на торта София

Заповядайте в нашата сладкарница, където можете да се насладите на домашно приготвени торти, сладкиши и печива.

Подсладете сетивата си!

торта за рожден ден

Заповядайте в нашата сладкарница, където можете да се насладите на приятна домашна атмосфера в комбинация с вкусни домашно приготвени торти, сладкиши и печива с истински продукти по рецепти на нашите майки и баби.

Сладкарница за детски рожден ден

В нашата сладкарница  предлагаме торти по поръчка и по каталог, бутикови торти, уникални сватбени торти, детски торти, торти за специални поводи

Домашна торта

Нашите торти са приготвени с домашни блатове и кремове, не съдържат консерванти и вкусът им е запомнящ се! За любителите на веган кухнята, приготвяме веган торти по поръчка. Опитайте вкусът на нашето ароматно кафе или свежестта на домашните ни лимонади и сладолед.

Кетъринг

Поръчка на торта от сладкарницата.

Голямата стая предлага невероятни хапки на страхотни цени. Голямата стая е най-добрия кетъринг в цяла София. Предлагаме кетъринг услуги с парти хапки в София, както и детски и сватбени торти за Вашето специално събитиe

Торти по поръчка

Ако не разполагате с време да бъдете наши гости, поръчайте кетъринг за вкъщи и торти от нашата витрина. Поръчки се приемат на място или на телефони: 0887932278 / 0888455995, срещу капаро в размер на половината от стойността на Вашата поръчка, не по-късно от 3 дни преди деня за получаване на поръчката. Издаваме сертификати за всеки продукт излязъл от нашата сладкарница.

Голямата Стая - уютната сладкарница

Всеки наш клиент е специален, затова ние държим на отношението и индивидуалният подход към всеки от Вас. Нашата сладкарница е с работно време от 08:30ч. до 21:00ч.

В сладкарница приготвяме веган торти по поръчка

Понеже сме от чревоугодниците, които без сладко не могат. По маршрута на софийските сладкарници можем да те разведем със затворени очи. Нивото, визията и предлаганите десерти и шоколадови изделия придобиха доста по-европейски и прия­тен вид. Събрали сме някои от най-изкушаващите сладкарници, отговарящи на нашите критерии.

Клиентите за нас :

Уникално място! Забравям, че съм на Герена. Прехвърлям се някъде из малките улички на Монмартър. Всичко, и храната, и интериорът са сътворени с много любов и вкус. Препоръчвам!!!

Венета Стоянова

Много приятно и спокойно място. Всичко е невероятно вкусно. Редовно си взимам и соленки за вкъщи.

Яна
Заповядайте при нас!
Направете резервация
Ние използваме "бисквитки", за да улесним използването на нашия сайт. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия. Може да разберете повече от нашата "Политика за поверителност и бисквитки".